Henkilötietosuoja

Seuraavassa kerrotaan, miten Opodo käsittelee vastaanottamiaan henkilötietoja. Käsittelyä säätelee tietysti myös henkilötietolaki ja muut säädökset.

Käytämme henkilötietojasi markkinointiin vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Muussa tapauksessa niitä käytetään vain suorittamiesi ostojen toteuttamiseksi. Opodo tekee aktiivisesti työtä henkilötietojen väärinkäytösten ja häviämisten estämiseksi.

Varauksen tai tilauksen yhteydessä annat meille henkilötietoja, esim. nimesi, osoitteesi ja korttinumerosi, joita käsitellään sähköisesti. Kolmannelle osapuolelle Opodo luovuttaa henkilötietojasi ainoastaan silloin, kun niitä tarvitaan tilauksesi toteuttamiseksi, hallinnoimiseksi tai veloittamiseksi. Näihin osapuoliin lukeutuvat yritykset ja viranomaiset sekä EU:n ja EEC:n sisällä että ulkopuolella, esim. lentoyhtiöt, hotellit ja muut, joilta varaat palveluja.

Erityisesti yritysasiakkaille Yritysasiakkaille tarjotaan mahdollisuus yksinkertaistaa varauksiaan, laskutustaan jne. Tämä edellyttää henkilötietojen käsittelyä meidän tai yhteistyökumppaneidemme tietokannoissa. Tämä tapahtuu vain sinun myöntymykselläsi. Sen annat kirjautuessasi ensimmäistä kertaa palveluumme. Samalla myönnät Opodolle oikeuden käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietosi saatetaan ajaa ristiin muiden Opodo-rekisterien kanssa päivitystarkoituksiin. Ellet olet käyttänyt käyttäjäprofiiliasi vuoteen, saattaa Opodo poistaa sen.

Erityisesti yritysasiakkaille Ostajan on oltava täysi-ikäinen, jotta voi varata Opodosta matkoja. Varauksen yhteydessä annat meille henkilötietoja, esim. nimesi, osoitteesi ja korttinumerosi, joita Opodo käyttää ainoastaan varauksesi tai tilauksesi (esim. Uutiskirje) toteuttamiseksi, hallinnoimiseksi tai veloittamiseksi.



Virheellisten tietojen oikaisu
Havaitessasi virheellisiä tietoja olemme kiitollisia, jos ilmoitat niistä meille, jotta voimme oikaista, estää tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus kerran vuodessa kirjallisesti pyytää tietoa niistä sinua koskevista henkilötiedoista, joita käsitellään.

Voit koska tahansa jättää meille ilmoituksen, että sinua koskevia henkilötietoja ei jatkossa saa käyttää suoramarkkinointiin.

Henkilötietovastaava
Travellink AB, Postilokero 1108, SE 172 22 Sundbyberg, Ruotsi (y-tunnus 556596-2650). Puh. +46 (0)8 5620 6000. Sähköposti: erik.wikander@odigeo.com.

Opodo vastaa käsiteltävistä henkilötiedoista ja voit koska tahansa olla meihin yhteydessä jollakin yllä mainituista tavoista.